neděle 11. listopadu 2018

Nová spolupráce!

Přátelé, kamarádi, pravidelní čtenáři!
Neuvěřitelné věci se dějí i malým blogům!
Máme další spolupráci!


Když nás hned na začátku našeho působení na Bloggeru oslovilo Albatrosmedia a.s. byly jsme neskutečně překvapené a přemýšlely jsme, jakou náhodou se tohle stalo.
Teď o téměř tři roky později nás oslovilo nakladatelství Cosmopolis spadající pod nakladatelství Grada a my jsme stejně překvapené a rozčarované, jako jsme byly tehdy, když jsme dostaly první nabídku.



Když jsem začali bloggovat (tehdy ještě na blog.cz), v životě nás nenapadlo, že bychom mohly mít nějaké spolupráce. Pokud si dobře pamatuji vlastně jsme si z toho dělaly srandu, že budeme ten veliký slavný blog, co má stovky pravidelných čtenářů a lidé si s námi na světě knihy budou chtít povídat, protože nás budou všichni znát. Braly jsme to všechno s humorem. Chtěly jsme jednoduše psát o knihách a příležitostně veřejně zdiskreditovat nějaký bestseller, který se nám nelíbil. Ano, občas bylo demoralizující se dívat na všechny ty populárnější blogy, ale pro nás bylo důležité, že zůstáváme věrné samy sobě. O každém komentáři si píšeme a s každým novým čtenářem pomalu boucháme šampaňské. A když nám přišla nabídka nabídky na spolupráci od Albatrosmedia a.s,  říkaly jsme si, že možná (ale opravdu jen možná) nebude to naše pisálkovství tak špatné. Minimálně Cosmpolis si to taky myslí! Teda... doufáme.
Výsledek obrázku pro cosmopolis nakladatelství

I když píšeme už dlouho, nikdy jsme do blogerské komunity nepronikly nijak hluboko. Částečně jsem nevěděli jak na to a částečně nám to vždycky přišlo dost "já na bráchu brácha na mě". Navíc ani sociální sítě nám mnoho neříkají. Ne že bychom nečetly ostatní blogy, nekomentovaly a nelajkovaly, ale asi jsme hodně vybíravé. O to větší nám pak dělají radost Vaše komentáře, sledování a diskuze. Teď nedávno jsem pokořily padesát pravidelných čtenářů a dostaly novou nabídku na spolupráci. Pro někoho maličkost, pro nás neuvěřitelný úspěch.

Je to neskutečné, děláte věci, co vás baví a naplňují a asi se vaše práce líbí i jiným lidem. Velice nás to těší a doufáme, že důvěru ani jedněch ani druhých nezklameme.
Děkujeme za všechny příležitosti, které nám dáváte.
Ploutev na to!

10 komentářů:

  1. Gratuluji k nové spolupráci:) S Cosmopolis je radost spolupracovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, děkujeme!
      Už jen z těch úvodních zpráv nám to přišlo, že to bude úplně na pohodičku! Moc se těšíme, jak se to bude vyvíjet! :)

      Vymazat
  2. Gratuluji! Souhlasím s komentářem od Aires :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme! :)
      A my taky souhlasíme, už jen z těch prvních mailů šla taková pohodová nálada! :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Upřímně, Ty jsi přesně ta o které si spolu píšeme, prostě neznáme se, ale pokaždé nás potěší, když napíšeš komentář a první zpráva na facebooku: Vlasta nám napsala komentář! Jsi taková třetí velryba!
      Takže my jsme rády, že tu s námi jsi a dáváš nám takový vzpruhy! :)

      Vymazat
  4. Velká gratulace - tohle člověka potěší a i trošku polechtá na egu ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, kdyby jenom trochu :D
      Děkujeme za sledování! ;) To taky zašimrá na egu :D

      Vymazat

Každý komentář, včetně těch negativních, nás potěší, ploutev na to!