středa 16. srpna 2017

Rozrůstáme se!

Je to pták? Je to letadlo? Ne, je to nová velryba!


Kdo nás zná tak ví, že naším maskotem jsou dvě překrásné modré velryby jménem Žakelína a Pepé. Kdo nás nezná, může si prohlédnout následující článek TU . Byly s námi na světe knihy, na blogerských merendách, na setkání s kosmonautem a dokonce s námi jedna jela až do Polska! Jenže jakmile si pořídíte plyšové velryby, už není cesty zpět, takže tohle je... Boris. 


Boris k nám připlaval vlastně náhodou. Byl to ten moment, kdy si hledíte svého, ale koutkem oka zachytíte něco zvláštního. V tu chvíli se čas zastaví. Vy se koukáte na něj, on na vás. Mrknete, plyšová velryba taky mrkne a vy víte, že tohodle prcka jednoduše musíte adoptovat. Fakt, že už mi dávno není třináct, abych měla nárok kupovat si plyšáky, mě absolutně nezajímá. My jsme si Borisem byli souzeni!
I když se Žakelína netváří moc nadšeně, určitě si zvykne.

Aklimatizace na vesnické prostředí proběhla lépe, než sem čekala. Doma nastala rodičovská krize a heboučký Boris se hned hnal situaci zachránit. Mezidruhová interakce proběhla na výbornou a Boris byl přijat do širokého rodinného kruhu. A pak že multikulti nefunguje.

Jedním z Borisových nejoblíbenějších autorů je James Rollins!

Boris je velrybí chlapák! Má rád thrillery, detektivky, obecně knihy, kde se hodně střílí, padají drsné hlášky a parťáci se nenechávají na holičkách. A i když se přes svoje drsné jméno nezdá, je to fanda do historie. 

Doufám, že se vám Boris líbí a že vám bude dělat radost, my se už nemůžeme dočkat, až ho pořádně vypustíme do literárního světa.



2 komentáře:

Každý komentář, včetně těch negativních, nás potěší, ploutev na to!