pondělí 13. listopadu 2017

Vyhlášení II. soutěže!

Tak! 10.11. je zdárně za námi a tak by bylo příhodné udělat vyhlášení oné soutěže! Že jsme pomalé? No jo. Jsme. Co vám budu povídat, možná bych k tomu připsala pomalé a trochu líné. Ale to jen tak na okraj.
Ehem.
A teď snad k těm výsledkům?





Tak statistika, celkem se vás účastnilo 13! Woa! To je víc než posledně! My to jednou někam dotáhneme!
6 si přálo Vše statečným se odpouští, 2 jmenovitě žádalo Smrt prokletých, k těmto jsme přidaly i dva respondenty, kteří nenapsali jakou knihu by si přáli. Kdo dřív přijde, ten dřív mele! My vám říkaly, ať si napíšete co chcete! :D

Co se odpovědí týče, tak některé jsme přijaly se soucitným pokývnutím hlavy a souhlasným přitakáváním, jiné jsme neznaly, ale už jsme je zběžně poznaly a víc je znát ani nechceme. Takže moc vám všem zúčastněným děkujeme a teď prosím!
To na co všichni nedočkavě čekáme:


Výsledky!

Každá odpověď byla očíslována a její číslo bylo zařazeno do generátoru čísel a tady máme vítězku knihy Všem statečným se odpouští! Stává se jí číslo 5 tedy! Betty z Hlavy v knihách!
Gratulace! Tady printscreen, bylo losováno za přítomnosti dozoru a notáře, aby bylo jasno! :D


A teď druhá kniha, kde jsou jen 4 soutěžící! Kniha se jmenuje Smrt prokletých a vypadá hodně zajímavě a takže vítězem je?


Číslo jedna. Což znamená! Marcela ze Zaostřeno na knihy!

A co my? My všem zúčastněným  vřele děkujeme za jejich zapojení, zároveň s tím jim z celého srdce gratulujeme k výhře! Dámy, Dortíček se s vámi vbrzku spojí a dohodne se s vámi na jakou adresu knížky poslat!

Takže ještě jednou gratulujeme!
Budeme se na vás těšit u další soutěže!
Jo a jsme vám všem vděčné, že nás jakýmkoliv způsobem sledujete! Těší nás to a dává nám to chuť pokračovat v tom, co děláme!

Vaše Velrybí Crew!

2 komentáře:

  1. Jůůůů moc moc moc děkuji :-) Dneska jsem na tuto soutěž myslela a těšila se na výsledky,ale že až tak! Super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Panebože děkuju! Já nikdy nic nevyhrála!!! Děkuju moc! :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář, včetně těch negativních, nás potěší, ploutev na to!