neděle 5. února 2017

Soutěž!

Už je to měsíc co jsme se z blog.cz přesunuly sem a řeknu vám, že jsem udělaly sakra dobře! Možná nemáme stovky sledujících a nejsme zaplaveny haldou komentářů a komplimentů, ale můžeme říct, že zatím jdeme po dobré cestě. Tudíž k našemu měsíčnímu pobytu na nové adrese jsme se rozhodly, že uspořádáme SOUTĚŽ!


Ano, je to tak, dýchejte zhluboka a snažte se zkrotit te obří nával radosti, protože tohle se opravdu děje.
Tady na velrybách máme takový skoro až zlozvyk, nemáme rády populární knihy. Teda ne naschvál, jen se stává, že čím slavnější je kniha, tím méně jsme z ní nadšené. A to se opravdu snažíme! Rády bychom zjistily, že nejsme samy, komu populární knihy někdy nesedly a v tom bude spočívat jádro naší soutěže.

Napište nám na mail kniznivelryby@gmail.com nebo sem do komentářů populární knihu/knihy, které se vám nelíbily a proč a jakou z výher byste chtěli.

Odpovědi pak slosujeme, přiřadíme jim čísla a generátor čísel rozhodne za nás :) A o co, že budeme soutěžit? Ne o jednu, ba ani ne o tři, nýbrž o tyto dvě skvělé knihy! A když zavoláte včas, přidáme vám další luxusní sadu nožů... (Horste vypadni z našeho blogu!). A tady jsou! Budeme se těšit na vaše odpovědi a mít z nich tichou zlomyslnou radost, pokud se v negativních názorech shodneme :). Soutěž ukončíme 19.2. a výherce se pokusíme vyhlásit co nejdřív.
PS: výhry zasíláme jen v rámci ČR.






8 komentářů:

  1. Super nápad. :) Mně ani trochu nesedla Dívka ve vlaku, absolutně nechápu, proč má tak vysoké hodnocení a co na ní všichni vidí tak úžasného. Nuda, šeď a zase nuda. Navíc hlavní tři vypravěčky, které se starají o chod příběhu, jsou všechny silně nesympatické (což není jen můj osobní problém, ono se s alkoholičkou sympatizuje dost těžko, takže ty hrdinky neměl rád v podstatě žádný čtenář), takže se mi to četlo opravdu špatně. Nakonec jsem to ani nedočetla.
    Díky za soutěž a v případě výhry bych si přála Bábovky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak doma zadnou z popularnich knih co by mi nesedli nemam, protoze to vetsinou poznam uz z anotace, ze to neni pro me. Spis me zklamala jedna kniha a to Stinova kralovna...prislo mi, ze je to zbytecne natahovane nic...mozna jsem ji cetla v blbem obdobi, kdo vi, takze dokud ji nedam casem druhou sanci, tak ji neodsuzuji uplne. Ale tedy k cemu mam averzi, a proto jsem ani necetla, jsou ty knizky s 50 odstinama vseho mozneho. Ale to je spis tim, jak byla kniha prezentovana jako neco, co vzbudi pozdvizeni(huuuu jsem zlej dominant a ty budes moje poslusna subka), ale pro cloveka, ktery se v teto oblasti orientuje, je to proste smesne...no, moje rozlicovani nad temito knihami by bylo na dlouho:-). Diky za soutez.
    Z knih bych rada Poledne u Tiffanyho

    OdpovědětVymazat
  3. Mne nesadla popluárna séria Selekcia, vzdala som to po druhom diele, pretože na mňa to bolo priveľmi romantické a hlavná hrdinka mi v druhom diele prišla strašné otravná a neskutočne ma vytáčala. Možno sa to potom zlepší, neviem, každopádne u mňa táto séria nie. Hoci, musím priznať, má krásne obálky :D
    Súťaž je super vymyslená, z dvoch ponúkaných kníh by sa mi viac páčilo Poledne u Tiffanyho.

    OdpovědětVymazat
  4. Většina populárních knih z nějakého důvodu zaujala i mě - alespoň v něčem. Ale autor John Green mi absolutně nesedl. Zkoušela jsem číst několik jeho děl, ale prostě je to pro mě stále to samé a navíc nuda, nuda a nuda. S Greenem jsem skončila nadobro, žádnou další šanci mu dávat nehodlám.
    Jsem ráda, že jsem se díky vám mohla z té řekněme, až nenávisti vypsat. V případě výhry bych sáhla po Bábovkách.

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznám se, že jsem se musela docela zamyslet, protože takové ty velké bestsellery se mi vesměs líbí. Ale jeden případ jsem přece jen vylovila z paměti: Volání kukačky. Asi nejvíc mi na něm vadilo to obrovské množství vulgarismů, ani postavy mi k srdci moc nepřirostly (i když to by byl asi ten nejmenší problém). Prostě... nebavilo mě to. Bylo to moje první setkání s Rowlingovou (jo, jsem nejspíš poslední člověk na světě, co ještě nečetl HP :D) a nedopadlo moc dobře. Po dvou letech jsem se teď rozhodla jí dát druhou šanci s druhým dílem, tak uvidím...
    Kdybych snad náhodou vyhrála, přála bych si Bábovky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý nápad! Také mi dalo zabrat, abych vyprala nějakou knihu, která by se mi nelíbila. Co si pamatuji, tak jediná kniha, ze které jsem přečetla jen prvních několik málo stránek je a byla Zář od Alexandry Adornettové. Víc stránek jsem z ní už zkrátka nedala. Pamatuji si, že mi to připomínalo nějakou sektu... No, už je to několik let nazpět, a třeba bych to teď překousla. Jóo a teď jsem si vzpomněla, ještě jsem nedočetla třetí díl Fifty shades :D ... No...
    Ale všehovšudy se jinak snažím knihy neodkládat a dočítat je do posledních stránek :)
    A kdybych vyhrála, výběrem knihy se nechám ráda překvapit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nikdy mi nevadila povinná četba, knihy z ní jsem měla opravdu ráda až na Babičku, kterou jsem prostě nedala. Po 30 stránkách s pocitem, že je to pořád o tom samém jsem knihu odložila a už se k ni nikdy nevrátila. Pak se mi nelíbila také kniha Pýcha a předsudek. Nudila mě, nemohla jsem se do ní začíst. Kromě těch dvou mě nic nenapadá.
    V případě výhry bych si přála Poledne u Tiffanyho.

    OdpovědětVymazat
  8. Já se přiznám, že nikdy jsem moc nepřišla na chuť 1984 :/ Strašně moc jsem se na ni těšila, ale vůbec mě nebavila a četla jsem ji hrozně dlouho ( nebo spíš stále jsem ji odkládala). Myšlenka sice fajn, ale celkově mi ta kniha ani nic moc nedala.. Třeba se k ní ještě někdy vrátím :) :D
    Děkuji za soutěž a v případě výhry bych si moc přála Bábovky :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář, včetně těch negativních, nás potěší, ploutev na to!