pátek 6. ledna 2017

Unboxing neděláme, ale...

Je to pravda, přijde nám, jako velrybám, tak nějak zbytečné psát o tom, co nám zrovna dorazilo a kolik toho bylo, kde jsem si to objednaly a kolik jsem za to zaplatily, ALE občas přijde chvíle, kdy se musíte o svou radost podělit s celým světem. Proto zveřejňuji tento článek s knihou z Anglie, na kterou jsem dlouho čekala a která je bezpochyby to nejlepší, co mi kdy přišlo poštou.

Tohoto miláčka jsem musela objednávat až z Anglie a nebyl to žádný med, knihkupectví komunikovalo rychlostí reflexů mrtvé kočky a kdybych neposílala (výhružné) maily, ani bych nevěděla, jestli mi vůbec přijde. Ale dnes jsem se dočkala, když jsem přišla domů a viděla jí nastole, zajuchala jsem jako kdyby mi bylo deset a dostala jsem poníka. Tady je dámy a pánové, kniha všech knih a kráska všech krás. 

Jedná se o speciální výroční edici Knihy ztracených věcí od Johna Connollyho a to ne jen tak ledajakou, ale v tvrdé vazbě, ilustrovanou a PODEPSANOU!



A ty ilustrace, vím, nejsou nijak speciální, ale sedí k téhle knize jak prdel na hrnec. 





A jelikož mám k téhle knize velmi speciální vztah (k autorovi obecně) a jelikož jsem blázen, je tohle už třetí kousek té samé, ale vlastně tak trochu jiné knihy, který vlastím.

Vlevo brožované anglické vydání, uprostřed výroční edice, vpravo česká kopie z roku 2007, sháněná dva roky.
A co vy? Taky máte nějakou knížku, kterou vlastníte v několika podobách a vydáních a nezáleží na tom kolikrát, protože je prostě skvělá?  Napište ;). 

6 komentářů:

  1. Knihu vubec neznam, ani jsem o ni neslysela, ale vypada krasne👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji přečíst, je to hodně zvláštní kniha, ale rozhodně stojí za pokus :)

      Vymazat
  2. Jéé, Conolly :). Četla si i jeho další knihy? Už nějakou dobu se chystám, že si zase přečtu sérii s Charlie Parkerem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma všechny jeho knihy, které vyšly v čj a teď dokupuji anglické verze, když ho tady přestali vydávat :(. Na re-reading se taky tak trochu chystám, přeci jen do dubna (kdy má vyjít nová kniha) daleko :D. Jakou máš od něj nejradši?

      Vymazat
    2. Taky je mam v planu si vsehny dokoupit, v tomhle ohledu ma moje knihovna znacny nedostatek... :( :D. Navic jsem od nej jeste ani necetla vsechno, coz je dalsi vec, co bych rada zmenila v jeho prospech.
      Nejvic na me zatim zapusobil asi Cerny andel, vlastne i diky nemu jsem kdysi Connollyho objevila, tak je to mozna k tim :). A taky mam moc rada Nocturna, které mam vlastne asi jedine v knihovně :D.

      Vymazat
    3. Já jsem na něj taky přišla právě díky Černému andělovi! :D Poradím, že jeho první kniha ze série Charlieho Parkera "Na ostří nože" je v levných knihách a rozhodně stojí za to! Také tam od něho mají "Zabíjáci" to je zas výhradně o Angelovi a Lousovi, taky dobrý kousek.

      Vymazat

Každý komentář, včetně těch negativních, nás potěší, ploutev na to!